Norskproduserte
møbler i over 60 år

I over 60 år har det blitt produsert møbler ved Remmen Møbelfabrikk. Siden oppstarten i 1957 har mange dyktige møbelsnekkere hatt sitt daglige virke her, og dagens stab fører videre de gode håndverkstradisjonene når vi lager moderne oppbevaringsmøbler i god kvalitet til det norske folk. For deg som kunde betyr dette trygghet og valgfrihet. Du kan velge mellom flere modeller, størrelser og farger i vår kolleksjon.

Alle våre møbler leveres ferdig monterte fra fabrikk. Dette for at du som forbruker skal være trygg på at et møbel fra oss har gjennomgått en grundig kvalitetskontroll før det forlater Remmen Møbelfabrikk.

Møblene fra Remmen Møbelfabrikk er i sin helhet produsert i Eidsvåg. Blant Romsdals vakre fjell og fjorder finner vi inspirasjon til stadig utvikling av vår kolleksjon. Bildene i brosjyren er tatt i fjøsen på Nesset Prestegård.

 

Vedlikeholds-tips

Alle møblene kan vaskes daglig med mildt såpevann. Tåler ikke varme panner og lignende. Må ikke utsettes for vannsprut. Søles det vann eller annen væske må den tørkes av omgående.

 

Kontakt

Remmen Møbelfabrikk AS

Stubøvegen 36
6460 Eidsvåg

Telefon:
(+47) 71 23 22 48

E-post:
post@remmen-mobel.no