Personvern

Når du som bruker besøker våre nettsider, etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes fordi din nettleser automatisk sender en rekke opplysninger til våre tjenermaskiner hver gang du ber om å få vist en side. Vi innhenter også informasjon fra sosiale medier for å vise relevant aktivitet der. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner.

Innsending av data via skjemaene på remmen-mobel.no er sikret gjennom kryptering. Husk også at e-post sendes over Internett. Det vil si at opplysningene kan komme uvedkommende i hende. Mottatt informasjon fra innsendte skjema blir benyttet slik at vi kan behandle din forespørsel. Dette innebærer at e-poster og skjemaer derfor vil kunne bli tilgjengelig for andre det vedkommer.

Denne nettsiden er eiet av

REMMEN MØBELFABRIKK AS
Org.nr: 993 402 230
Stubøveien 36, 6460 Eidsvåg
Tlf.: 71 23 22 48
E-post: post@remmen-mobel.no

SSL og TLS kryptering

Av sikkerhetsgrunner og for å beskytte overføring av sensitive data fra deg som bruker til våre servere, bruker nettsiden SSL eller TLS kryptering. Det betyr at all data som sendes via nettsiden ikke er lesbar for andre. Du kan identifisere at forbindelsen er kryptert ved at adresselinjen starter med https:// og at hengelåsen vises (nettleser avhengig).

Facebook

Nettsiden henter offentlig tilgjengelig informasjon fra sosiale medier (Facebook) for å presentere en relevant oppdatert nyhetsstrøm på nettsiden. Bilder og tekst lagres lokalt i 180 dager for raskere visning. Informasjon fra sosiale medier oppdateres automatisk og vises direkte på nettsiden ufiltrert. Informasjonen lagres ikke eller brukes, utover det her beskrevet. Les mer om Facebook sin personvernpolicy.

Om informasjonskapsler (cookies)

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din pc. Nettstedet den kom fra, bruker informasjonskapselen til å kjenne deg igjen og se hva du gjør mens du besøker nettstedet. Det er også vanlig å lagre valg og innstillinger du har gjort på nettstedet i en informasjonskapsel.

Nettsidens bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for å få hjemmesiden til å fungere. Informasjonskapsler hjelper oss dessuten med å få overblikk over ditt besøk på hjemmesiden, slik at vi løpende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Informasjonskapsler husker f.eks. hva du har lagt i en eventuell innkjøpskurv, om du tidligere har besøkt siden, om du er logget inn, samt hvilket språk og valuta du gjerne vil ha vist på hjemmesiden. Vi bruker også informasjonskapselr til å målrette våre annonser til deg på andre hjemmesider. Overordnet benyttes informasjonskapselr som en del av vår løsning, for å vise innhold som er så relevant som mulig for deg.

Avvisning av informasjonskapsler

Du kan alltid avvise informasjonskapseler på din PC ved å endre innstillingene i din nettleser. Hvor du finner disse innstillingene, avhenger av hvilken nettleser du benytter. Du skal imidlertid være oppmerksom på at dersom du gjør dette, vil det være mange funksjoner og tjenester du ikke kan benytte, fordi disse funksjoner og tjenester forutsetter at hjemmesiden kan huske de valg du foretar.

Sletting av informasjonskapsler

Informasjonskapseler som du tidligere har akseptert, kan senere enkelt slettes. Benytter du en PC med en nyere nettleser, kan du slette dine informasjonskapseler ved å benytte snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete. Dersom disse ikke fungerer, og/eller du benytter en MAC, må du først avklare hvilken nettleser du benytter og deretter klikke på den relevante linken under:

Husk: Benytter du flere nettlesere, må du slette informasjonskapsler i alle.

Informasjonskapsler vi bruker

Navn Hensikt Leverandør Utløpsdato
CMSSESSID Lagrer sesjonsdata fra et nettstedbesøk. Slettes så snart du forlater siden eller lukker nettleseren. CMS Made Simple Session
cookieconsent_status Lagrer godkjenning for bruk av informasjonskapsler på nettsiden. ekh.no 1 år
_ga Registrere en unik ID som benyttes til å generere statistiske data for hvordan brukeren bruker nettstedet. Det medfører at din bruk av våre nettsider blir overført til, og lagret av, Google. Denne informasjonen vil i så fall bli behandlet i tråd med Googles personvernpolicy. Google Analytics 2 år
_gat Brukes for å begrense for mange kall mot Google Analytics. Google Analytics 1 minutt
_gid Brukes av Google Analytics for å skille mellom ulike brukere. Google Analytics 24 timer